Kakšen naj bo copat za vrtec?

Kakšen copat za vrtec naj izberete?

COPAT ZA VRTEC

Z vstopom v vrtec, se otrok med drugim uči tudi samostojnosti, igre in prijateljstva.

Nekaj nasvetov optimalen copatek

  • Pri izbiri copatkov je zelo pomembno, da si jih otrok lahko obuje sam, saj je vzpodbujanje samostojnosti ena izmed pomembnejših sestavin učenja v tem obdobju. Otrok bo ponosen na svoj uspeh. Konec koncev se vse začne z majhnim korakom.
  • Prav tako naj bodo copatki udobni in fiksni na nogi, saj je v vrtcu veliko igre in tekanja. Pomeni, da kljub tekanju ostane na nogicah. Podplat naj bo nedrseč, da se izognete nepotrebnim buškam.
  • Pomembno je tudi, da so iz naravnih zračnih materialov, da lahko noga normalno diha (usnje, blago, tekstil…)
  •  Če se vašim malčkom zelo potijo nogice, si omislite, bolj odprt model , da je noga zračna. V vrtcih je vedno zelo toplo.

Pri nas najdete blagovne znamke Ciciban, Brodi in Superfit

Brodi

Za naš okus so to daleč najboljši mehki, usnjeni otroški copati za otroke in tudi odrasle 🙂 Izdelani so seveda ročno iz pod rok mojstra Marka v delavnici @BROdi, ki že vrsto let ustvarja čudovite vzorce, ki navdušijo še najzahtevnejše kritike. Izredno kvalitetno usnje, je trpežno in uspešno kljubuje vsako dnevnim aktivnostim vaših malčkom. Mojstru Marku idej nikoli ne zmanjka. Od čudovitih rožic, pelikanov, mišk, bleščic, do noro lepih batmanov in spidermanov.

Ciciban

Ciciban copati so sinonim odlične slovenske kakovosti že 100 let. Tradicija družine Petejan sega v leto 1922, ko je Ivan Petejan pričel s čevljarsko obrtjo. Družinsko tradicijo je nadaljeval njegov sin Pavel, ki je zaradi povpraševanja po otroških čevljih razširil proizvodnjo. Izberite Ciciban – ker želimo otroku le najboljše.

Pa vesele korakce in veliko novih dogodivščin

Spremljate nas lahko tudi na naši FACEBOK strani, kjer redno objavljamo vse novosti, zanimivosti, akcije in ugodnosti.

Obiščite nas na https://www.facebook.com/obutevPika

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja