Kateri copat naj Jaka obuje v vrtec?

Otroški copati za v vrtec

Še slab mesec in mali Jakec gre prvič v vrtec .

Se že prav veseli novih dogodivščin in poznanstev.

Seveda, ga je malo strah, ampak tega pač ne bo priznal, saj je že velik fant. Najbolj se pa veseli, ker mu je mamica rekla, da si bo sam lahko izbral copatke .

V trgovini sta prvo izmerila nogico tako, da je stopil na velik merilec. Madona ima veliko nogo. Seveda, sej je že velik fant. Ko sta z mamo ugotovila, katera je prava velikost, je Jaka veselo planil do pulta, kjer ga je že čakalo ogromno otroških copatk. “Mama, glej koliko jih imajo”, je bil navdušen Jaka. Z mamo sta se dogovorila, da za vsak dan vzameta klasične copatke s tršim podplatom in opetnikom, saj bodo copatki na nogah skoraj cel dan. Dobro je, da so fiksni in nadvse udobni. Seveda mamica ve, da se v vrtcu tudi kdaj kaj polije in je takšen copat trpežnejši in vzdrži vse otroške vragolije.

Prav tako, je mama opazila, da je v vrtcu zelo vroče, zato sta izbrala bolj odprt model, ki preprečuje, da bi se Jakcu potila mala, zlata nogica. Ker pa potrebujeta še otroške copatke za športno vzgojo, sta pogledala še usnjene šolske copatke. Jaka je bil navdušen nad vzorci. Le kako se naj odloči samo za ene, če pa lahko izbira med avtki, nogometnimi žogami, spider-manom, traktorji…

In kateri copat je Jaka izbral????

Namig: Ati rad gleda nogomet

Spremljate nas lahko na naši FACEBOOK strani https://www.facebook.com/obutevPika/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja