Nakupovanje iz naslonjača :)

Spletna prodaja

S samo enim klikom lahko imamo danes ves svet na dlani. Živimo v svetu, ki nam omogoča nove informacije, povezovanje in seveda najboljšo stvar odkar obstaja internet- nakupovanje preko spleta =)

Spletna prodaja

Prva prednost spletnega nakupovanja je, da si lahko naše nove modele ali modele iz znižanega kotička ogledate na naši spletni strani  kar doma iz udobnega naslanjača. Seveda ima vsak čevelj opis, tako, da ste deležni vseh informacij o izdelku iz prve roke. Ko izberete prikupno balerinko ali frajerski športni tenisk in ga dodate v košarico, lahko izbirate med možnostjo plačila in dostave, ki vam najbolj odgovarja.

Poslan paketek lahko plačate po povzetju poštarju ali pa račun poravnate na transakcijski račun trgovine. Pakete odpremimo v večini premerov še isti dan in so lahko pri vaših malčkih že naslednji dan.

V primeru, da številka ali model ne odgovarja vašim željam ali potrebam nam vedno lahko paketek pošljete nazaj , da  vam zamenjamo in pošljemo nove .

V največje zadovoljstvo nam je , ko nam kasneje poveste, da so bili vaši malčki navdušeni in, da nove obutve niso želeli sezuti. Vaše zadovoljstvo in veselje vaših malčkov v novi obutvi je cilj proti kateremu strmimo.

Spremljate nas lahko na naši FACEBOOK strani https://www.facebook.com/obutevPika/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja