Akcija!
-58% popust

BRODI COPATI ŽELVA

10.00  z DDV

 

Material:
– zgornji del: naravno usnje
– steljka, podloga: naravno usnje
– podplat: naravno usnje, guma

Obiščite nas na https://www.facebook.com/obutevPika

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

brodi copat želva

Za naš okus so to daleč najboljši mehki, usnjeni otroški copati za otroke in tudi odrasle ???? Izdelani so seveda ročno iz pod rok mojstra Marka v delavnici @BROdi, ki že vrsto let ustvarja čudovite vzorce, ki navdušijo še najzahtevnejše kritike. Izredno kvalitetno usnje, je trpežno in uspešno kljubuje vsako dnevnim aktivnostim vaših malčkom. Mojstru Marku idej nikoli ne zmanjka. Od čudovitih rožic, pelikanov, mišk, bleščic, do noro lepih batmanov in spidermanov.

Kaj pa Marko pravi o Brodi delavnici?

V družini Brodar ljubezen do izdelave copat prehaja iz generacije v generacijo. Stari starši so že davnega leta 1930 pričeli z obrtno dejavnostjo. Potem je prišla vojna, obdobje kaosa in neproduktivne gospodarske družbe.

Leta 1946 je obrt oživela stara mama z izdelavo copat, ki so jih izvažali tudi v Avstrijo. V teh zlatih časih sta imela z dedkom v obrti zaposlenih več kot 10 delavcev in delo je bilo zelo uspešno. V njem sta vztrajala vse do leta 1968. Ves ta čas sta bila moja starša, kot večina Tržičanov čevljarske stroke, zaposlena v Peku.

Leta 1984 sta se odločila, da družinsko obrt zopet postavita na noge in doma začela z izdelavo šolskih copat, klasičnih natikačev in lahke obutve. Takrat še osnovnošolec, kasneje pa kot dijak srednje čevljarske šole, sem jima rad priskočil na pomoč. Med študijem usnjarsko predelovalne tehnologije, je oče zbolel. Takrat sem storil pomemben korak, prevzel podjetje v svoje roke in pričel pisati novo zgodbo.

Pri odločitvi za svojo dejavnost pred leti (leta 1994) smo sledili družinski tradiciji. Pred časom pa smo začeli izdelovati unikatne usnjene izdelke in izdelke malih serij. Ustvarjanje v barvah, modni dodatki in posluh za mlade in mlade po srcu, se je izkazalo kot recept za uspeh. Če pa je v ekipi še nekdo, ki ima v glavi tisoč in eno idejo in izjemen smisel za oblikovanje, je vse še toliko lažje.

Vesna, moja žena, je nepogrešljiva idejna svetovalka in avtorica mnogih Brodijevih kreacij. Skupaj z njo vodiva butično delavnico, kjer nastajajo naši samosvoji usnjeni izdelki.

 

 

Lahko nas obiščete tudi na naši Facebook strani, kje sproti objavljamo novosti, akcije ali ugodnosti.

Več modelov na https://otroskaobutevpika.si/page/1/?product_category&s=brodi&post_type=product

Obiščite nas na https://www.facebook.com/obutevPika

Kako izmjeriti stopalo

  1. Otrok naj stopi na papir.
  2. Obrišite nogicu, koja mora biti potpuno iztegnjena.
  3. Izmerite dolžino od pete do palca ili najdaljšega prstka.
  4. Glede dobivenog dolžina u uređajima za odabir pravilno odabrati broj.

Svaki model modela može imati manje udjela u velikoj veličini, zato ćemo vam pružiti informacije prije kupnje uvijek dostupnih putem telefona, putem Facebooka, ako možete koristiti svijet u skladu s odabirom pravilnih veličina.

mjerač stopala

Dodatne informacije

Kolekcija

Jesen/zima, Pomlad/poletje

Spol

Dečki

Veličina

25, 28

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BRODI COPATI ŽELVA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)