O nas

Otroška obutev Pika

je družinska trgovina, ki vam kvalitetne, usnjene, anatomske čevljev nudi že 25 let. V tem času smo si pridobili zaupanje mnogih staršev, saj poskrbimo, da za vsako nogico izberemo najboljšo obutev, da je korakanje malčkov udobno in varno.


Da smo našli primeren čevelj za otroka, smo nogico vedno prvo izmerimo, preverili višino in širino noge ter ustrezno svetovali. Čevlje smo nato obuli in preverili če sta velikost in model obutve primerna.

OTROŠKA OBUTEV PIKA nekoč

Vsi, ki ste z nami že vsa ta leta, se gotovo spomnite, da je trgovino ustanovila naša mama, ki jo vsi kličejo PIKA. Po njej se trgovina tudi imenuje. V njen smo vas skozi leta obuvale tri generacije. Starejša generacija se gotovo spomni naše babice Vere, ki so jo malčki oboževali.

OTROŠKA OBUTEV PIKA danes

Sodobno trgovino je prevzela pred 5.leti hčera Urška, ki ji je vrsto let pomagala sestra dvojčica Maja.

V tem času smo uvedli tudi spletno trgovino, ki se je izkazala za dobro odločitev.

Leta 2023 smo celotno poslovanje prenesli na splet, kjer vam še vedno nudimo veliko ponudbo otroške obutve.


V naši trgovini, lahko najdete priznane blagovne znamke kot so CICIBAN, SUPERFIT, TEVA, D.D.STEP ter usnjene copatke BRODAR. Prav tako lahko izbirate med DISNEY obutvijo z vašimi najljubšimi risanimi junaki.

PIKA KLUB

Na naši spletni strani se lahko prijavite na naše novičke. Ob prijavi, prejmete kodo za 15% popust pri naslednjem nakupu. V novičkah vas bomo občasno obveščali o akcijah, popustih, novostih in ugodnostih.

PIKA NA FACEBOOK-u

Vsi ljubitelji spletni omrežjih, lahko spremljate našo Facebook stran, kjer objavljamo nove modele, znižane zadnje pare , nasvete ali razne akcije.

Klik na https://www.facebook.com/obutevPika/

PIKA NA INSTAGRAM-u

Vsi, ki vam je ljubši instagram, nam lahko sledite tudi na tem omrežju.

Klik na https://www.instagram.com/otroskaobutevpika1/

OTROŠKA OBUTEV PIKA
OTROŠKA OBUTEV PIKA

Za vse informacije smo vam na voljo tudi preko elektronske pošte info@otroskaobutevpika.si