Ciciban

Ciciban otroška obutev je izdelana iz naravnega usnja, ki je obdelan na okolju prijazen način in obarvano z naravnimi vodotopnimi barvami. Za najmlajše izdelujejo linijo otroške obutve za »prve korake«.  To linijo odlikuje prožen podplat in najmehkejše naravno usnje za zanesljive korake. Prav tako mehka linija je Softy, ki je ročno šivana obutev za odlično prileganje otroškemu stopalu. Poleg obutve Ciciban, pa podjetje proizvaja in trži tudi obutev blagovne znamke THE NEXT. Ta znamka je  namenjena vsem, ki so prerasli Cicibanove številke otroške obutve.

Miren je znan kot kraj z bogato čevljarsko tradicijo. V duhu stare čevljarske tradicije kraja in družine Petejan izhaja osnovno vodilo podjetja, ki je »kakovost in sodoben dizajn čevljev«. Poslanstvo družinskega podjetja je nadaljevati, ohraniti in nadgraditi čevljarsko tradicijo Pavla Petejana. Predstavnika in soustanovitelja podjetja, ki je začrtal temeljne smernice izdelovanja otroških čevljev z besedami: « Izdelovali bomo marcedese za otroške nogice.«

Leta 2014 je Ciciban prejel naziv Best Buy Award, ki je mednarodno priznanje in se podeljuje izdelkom in storitvam, ki nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Prikazovanje 1–12 od 263 rezultatov