Otroški copati

Otroški copati Ciciban in Superfit

Otroški copati priznanih blagovnih znamk Ciciban in Superfit so narejeni iz naravnih materialov, odlikuje jih tudi mehek prožen podplat.

Kvalitetni copati za otroke so odlična izbira za vrtec in šolo. Otroški copati grejejo stopala, jih ščitijo pred umazanijo in zagotavljajo večjo stabilnost med igro.

Ciciban copati so sinonim odlične slovenske kakovosti že 100 let. Tradicija družine Petejan sega v leto 1922, ko je Ivan Petejan pričel s čevljarsko obrtjo. Družinsko tradicijo je nadaljeval njegov sin Pavel, ki je zaradi povpraševanja po otroških čevljih razširil proizvodnjo. Izberite Ciciban – ker želimo otroku le najboljše.

Superfit copati so vodilni na trgu v evropskem sektorju. Njihov uspeh je posledica dejstva, da so Superfit čevlji točno to: čevlji, posebej oblikovani za otroke. Najboljša kakovost za zahtevna otroška stopala. Toda kaj v resnici pomeni otrokom prijazna kakovost, ko gre za otroške čevlje? Lahek podplat, mehka in prožna opora za gibanje stopala ter zračni materiali in kakovostna izdelava.

Prikazovanje 1–12 od 45 rezultatov