Sandali

Samo najboljši otroški sandali na enem mesto.

Za poletje obujte otroške nogice v najboljšo usnjeno obutev.

Naravni materiali poskrbijo, da je otroški nogi udobno, ter omogočajo pravilno dihanje otroške noge.

Pri nas najdete veliko izbiro sandalov za otroke priznanih blagovnih znamk:

Ciciban , Teva, Biomecanist, Superfit…

Kolekcija Ciciban vam ponuja zelo veliko izbiro, tako usnjenih sandalo, kot tudi priljubljenih sandalo in natikačev iz plute.

Za prve korake lahko izberete prav posebno linijo, namenjeno otrokom, ki se šele učijo hoje. Za prve korake priporočamo Ciciban Marines ali Ciciban Naxos, ki so posebej mehki sandali, ki nudijo oporo in največjo fleksibilnost in stabilnost.

Zelo priljubljeni poletni sandali Ciciban so sandali iz plute BIO. Pluta je material, ki omogoča izredno zračnost, tako, da se noge poleti ne potijo preveč.

Za športne otroke izberite najbolj priljubljene otroške sandale TREKK, ki omogočajo aktivno gibanje, trpežen podplat, pa zagotavlja udobnost na vsakem koraku.

Zelo priljubljeni otroški sandali so poletni sandali Teva.

Teva je namenjena predvsem športnim aktivnostim na prostem, saj so Teva sandali primerni tako za suho, kot za mokro uporabo.

Teva sandale lahko tako nosite v vodi, operete jih lahko tudi v pralnem stroju na 30 stopinj.

Odlična lastnost otroških sandalov Teva je tudi to, da so trakci oblikovani tako, da nogi nudijo najboljši oprijem. Sandali na nogi ne skačejo in se ne sezuvajo. Prava surova guma v podplatu pa poskrbi, da sandali Teva ne drsijo na nobeni površini.

Prikazovanje 1–12 od 37 rezultatov